Skip to content

Dejtsidor kompisar på nätet svt

dejtsidor kompisar på nätet svt

Serie om tre tjejer som träffats på en internationell skola i Singapore och nu måste säga adjö och flytta hem. De upptäcker att de med hjälp av mobiltelefon och dator kan förflytta sig och besöka varandra hur mycket de vill, trots att de bor i olika världsdelar. 17 maj Unga med Asperger och andra neuropsykiatriska funktionsnedsättningar (NPF) är mer utsatta för hot, mobbing och sexuella närmanden på nätet. Det visar en ny undersökning från organisationen Attention. – Många blir utsatta för näthat, säger Madelein Larsson Wollnik på Attention. 31 aug Ny metod: Så kan du bli lurad på dejtingsidor. Polisen ser nu en ny typ av bedrägerier, det handlar om dejtingsajter där ett hundratal lurats den senaste tiden. Allt fler väljer att träffa kärleken på nätet, men eftersom det blivit allt populärare, så har tyvärr även de mindre kärleksfulla, letat sig dit. För istället för.

Dejtsidor kompisar på nätet svt - Karlskrona

Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet — och inte vet. Och många har hittat vänner på nätet. Barn och unga med NPF tillbringar också mer tid på nätet än andra ungdomar. Behov av mer kunskap Hon menar att föräldrarna behöver mer kunskap. dejtsidor kompisar på nätet svt

Videos

Avsnitt 11 av 26 - Kompisar på Nätet Del 2 av 3

Dejtsidor kompisar på nätet svt - Piteå Sex

Barn och unga med NPF tillbringar också mer tid på nätet än andra ungdomar. Och många blir utsatta för näthat. Vid akuta nyhetslägen kan det vara svårt att få alla fakta bekräftade, då ska vi berätta vad vi vet — och inte vet.

0 thoughts on “Dejtsidor kompisar på nätet svt

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *